© 2009 | HUS-Venray

Omheind terrein


Lekker los op een groot omheind veld, de droom van elke hond om zo onbezorgd en veilig met zijn soortgenoten te kunnen rennen en spelen. Honden die normaal niet van de lijn gaan ivm weglopen, kunnen bij ons los en zich lekker moe rennen. Het veld ligt in een bosrijke omgeving, dus er zijn voldoende schaduwplekken bij warm weer, en de locatie van het veld is net buiten Venray dus we zijn binnen zeer korte tijd op de plaats van bestemming.


Werkwijze


We beginnen met een intake gesprek bij u thuis zodat we kennis kunnen maken en om een eerste indruk te krijgen van de hond. Vervolgens vullen we een inschrijfformulier in met zoveel mogelijk gegevens van u en de hond en overhandig ik u tevens de algemene voorwaarden. Ook wordt er besproken op welke dagen u de hond mee wil laten gaan.Wij proberen uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en zullen daarna wellicht met elkaar een korte wandeling maken. Uiteraard is dit gesprek geheel vrijblijvend. U kunt ook een kijkje nemen in onze bus zodat u precies kunt zien hoe alles in zijn werk gaat.

Bij nieuwe honden bekijken wij bij de kennismaking of ze in één van de bestaande wandelgroepen passen. Voor toelating maken we altijd een wandeling met uw hond en gaan ze de eerste keer gratis mee in de wandelgroep. Als deze naar wens is verlopen nemen wij uw hond op in de wandelgroep. Daarna tekent u de overeenkomst en het sleutelcontract. U dient W.A. verzekerd te zijn met inbegrip van uw hond.

De hond wordt bij u thuis opgehaald met een daarvoor ingerichte bus met dakventilator voor voldoende frisse lucht. Tevens zijn er een brandblusser en EHBO-doos aanwezig. De bus wordt wekelijks schoongemaakt en ontsmet Na alle honden opgehaald te hebben rijden we naar ons omheind terrein waar de honden minimaal 3 kwartier kunnen rennen en spelen. Een individuele wandeling duurt een half uur.

Het is niet ondenkbaar dat de honden vies zullen worden tijdens de wandeling, ik zal dan ook mijn best doen de hond zo schoon en droog mogelijk weer bij u thuis af te leveren. Wanneer er al een handdoek bij u thuis klaar ligt dan wordt dit natuurlijk erg op prijs gesteld.